Jdi na obsah Jdi na menu
 


KORKOVÉ PODTÁCKY

Podtácky jsou vhodnou volbou drobného dárečku pro Vaše blízké, dále velmi využívané v domácnosti (podtácek pro každého člena rodiny nebo jako rozlišovače pokud máte v domácnosti sety stejně barevných hrnků a skleniček). Možnost stejných nebo odlišných podtácků využijí provozovatelé restaurací nebo hospůdek. Vhodné i na svatby k označení zasedacího pořádku svatebčanů.

article preview

Kokrový podtácek

Spodní vrstva podtácku je vyrobena z přírodního korku, vrchní bílá vrstva na kterou se provádí tisk je vyrobena ze speciálního materiálu pro sublimační potisk . Tento podtácek může sloužit jako dokonalý doplněk pro hrnky s potiskem. Nebo máte doma set stejných hrnků a návštěva vždy tápe, který hrnek s kávou je čí?? Předejděte této nepříjemnosti našimi podtácky, kde každý může být originální na základě Vašeho návrhu. Zvolte veselý text, jméno člena domácnosti...Vaší fantazii se meze nekladou..

Vhodné i pro svatby k označení zasedacího pořádku, jako dárek pro hosta s jeho jménem. Buďte originální s podtácky v tónech svatby, které tak krásně podtrhnout harmonickou atmosféru Vašeho nejkrásnějšího dne.

​Grafický návrh Vám vytvoříme podle vaší představy. Zda máte vlastní návrh, stačí zaslat ve formátu JPEG v dostatečné kvalitě. Rozměr grafiky musí být o rozměru 100x100mm !

Rozměr podtácku: 10 x 10 cm, tl. 3 mm

​velice efektní dárek spojený ve stejném gesignu s hrnkem

Cena: 39,- Kč/ 1 kus

20170523_153737.jpg20170524_160557.jpg

 
 

Přihlášení

Statistiky

Online: 1
Celkem: 701010
Měsíc: 3505
Den: 197